XARO MIRALLES LAMENTA QUE EL COL·LECTIU DE DISCAPACITATS DE BENICARLÓ PORTE 3 ANYS ESPERANT UN TRANSPORT ADAPTAT

transport adaptatLa portaveu socialista denúncia que els usuaris han d’esperar fins a una hora i mitja per la falta de servei adequat

El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Benicarló ve reclamant la necessitat d’adquirir un vehicle per a transport adaptat des del 2012. En l’actualitat, Benicarló solament disposa d’una furgoneta que per la seva capacitat fa inviable oferir un servei adequat als nombrosos usuaris de la localitat. La portaveu socialista en el consistori, Xaro Miralles, denuncia que els usuaris es veuen obligats a esperar fins a una hora i mitja l’arribada del vehicle, “que no dóna a bast per recollir a les persones dependents o amb discapacitat de la localitat i traslladar-les fins als centres d’atenció”.

El PSPV de Benicarló reclama des de l’any 2012 l’adquisició d’un nou vehicle amb major capacitat, any en el qual l’actual equip de govern assegurava tenir a la seva disposició dues línies de subvenció per adquirir-ho. La compra tampoc es va realitzar en 2013 malgrat estar pressupostada. L’últim compromís adquirit per l’equip de govern va ser després d’ampliar la inversió prevista per a la seva compra al maig de 2014. Però igual que en anys anteriors tampoc s’ha complert.

Els socialistes de Benicarló van preguntar novament per aquesta qüestió ( la quarta en aquesta legislatura) en el ple que es va celebrar el mes de desembre i prossegueixen així la seva línia de treball per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i lamenten la desídia del PP en aquest tema.

De fet, recentment la portaveu Xaro Miralles va defensar en sessió plenària un Pla d’Accessibilitat Urbà. L’objectiu és que el municipi sigui accessible per complet i per a això “es fa necessari engegar un pla que marqui terminis i compti amb una partida econòmica”, segons ha explicat la portaveu Xaro Miralles.

Miralles va defensar que aquest pla sigui d’obligat compliment en totes les obres que s’escometin en el municipi i van instar al PP al fet que es comprometi a assignar una quantitat anual per adequar totes les zones inaccessibles a data d’avui.

“És un pla ambiciós que pretén aconseguir que Benicarló sigui una ciutat accessible al cent per cent” , ha dit Miralles, qui ha afirmat que «els socialistes treballem per aconseguir que aquest objectiu es compleixi, per facilitar la vida dels nostres veïns i per aconseguir un Benicarló millor”.

Notícia relacionada   http://psoebenicarlo.es/?p=540

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *