Benicarló proposa una àmplia oferta formativa per a l’últim quadrimestre de l’any

captura-de-pantalla-de-2016-09-21-001855Les regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Joventut i Agricultura han preparat un extens programa formatiu relacionat amb l’ocupació i l’emprenedoria. Cursos de motivació i creativitat, orientació laboral, agricultura ecològica, tendències de consum, xarxes socials, teatre o idiomes centren l’oferta del programa Forma’t.

L’últim quadrimestre de l’any arriba carregat de propostes formatives relacionades amb l’ocupació i l’emprenedoria. Els regidors de Promoció Econòmica, Román Sánchez, de Comerç i Turisme, Rosana Marzá, i de Joventut, Susana Pérez, han anunciat la nova oferta formativa del programa Forma’t, que aglutina els cursos i tallers que s’organitzen des de les diferents àrees de l’Ajuntament amb l’objectiu d’optimitzar els recursos i millorar l’accés de la ciutadania a la informació.

Després de l’experiència del trimestre anterior, on es van duplicar el nombre d’assistents als cursos, el programa Forma’t ha ampliat l’oferta i proposa una oferta molt diversa que va des de cursos de manipulació d’aliments, de cerca d’ocupació des del punt de vista de la creativitat i la motivació o d’emprenedoria juvenil fins a cursos d’agricultura ecològica, tendències de consum, xarxes socials o interiorisme.

Paral·lelament, s’oferirà un curs de primers auxilis bàsics (demandat a través de la plataforma de participació juvenil Play Jove) i una novetat per a tots els públics, Teatritza’t, que es traduirà en una iniciació al món del teatre. Aquest serà l’únic curs no gratuït i tindrà un preu de 25 euros.

 

Per tancar l’oferta, continuaran els grups de conversa en anglés, un clàssic, i es reprendrà el grup de conversa en valencià.

Les persones interessades en algun dels cursos poden adreçar-se a la Cambra Agrària o telefonar al 964 47 05 97. Per correu electrònic, el contacte és correu.aodl@ajuntamentdebenicarlo.org o correu.afic@ajuntamentdebenicarlo.org.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *