ELS SOCIALISTES DE BENICARLÓ INCORPOREN A DOMINGO ROCA COM A NÚMERO DOS EN LA CANDIDATURA MUNICIPAL

Rocdomingo rocaa és membre destacat de la Unió de Llauradors i Ramaders  i delegat d’Hortalisses del Consell Sindical de la Comunitat Valenciana

La candidatura socialista de Benicarló que encapçala Xaro Miralles ha incorporat com a número dos en la llista municipal a Domigo Roca. “Si els llauradors benicarlandos poguessin triar qui els representa davant les administracions públiques escollirien a Domingo Roca”. Amb aquestes paraules s’ha referit la candidata a l’alcaldia de Benicarló pel PSPV-PSOE a Roca, membre destacat de la Unió de Llauradors, integrant de l’executiva comarcal i delegat d’Hortalisses del Consell Sindical de tota la Comunitat Valenciana.

Domingo Roca és a més militant socialista i forma part de l’executiva de l’agrupació local de Benicarló. D’aquesta manera, “fa un pas cap a endavant en la candidatura del PSPV-PSOE per a les properes eleccions municipals del 24 de maig amb l’objectiu d’impulsar el sector agrícola del municipi, un dels motors de l’economia local i comarcal”  ha afirmat Xaro Miralles.

Per la seva banda, Domingo Roca ha assenyalat que defensarà els interessos dels agricultors de Benicarló des de la institució local. “L’Ajuntament ha d’estar del costat d’aquest col·lectiu i donar-los suport en les seves reivindicacions, atès que és l’administració més propera al ciutadà”.

El número dos de la llista municipal ha afegit que “la tradicional festa de la carxofa ha de ser un dels principals atractius turístics i econòmics del nostre municipi, però sense oblidar-nos que el camp benicarlando és a més la lluita diària perquè el sector pugui viure dignament del seu treball”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *