El Grup Socialista vota en contra del Pressupost de «subsistència» del PP

Captura-s-1El grup municipal socialista ha votat en contra d’un pressupost que el propi regidor d’Hisenda ha qualificat de “pressupost de subsistència”. En efecte això és la conseqüència d’una política des de fa 24 anys duta a terme pel partit popular que ens ha portat a esta situació on els ingressos no generen recursos propis per implementar polítiques de recuperació econòmica del municipi ni per inversions importants o generadors de recursos.

El fet de que l’Ajuntament de Benicarló tinga que fer-se càrrec de partides de fins a 1 milió d’euros per costos que deurien de ser assumits per altres administracions i altres costos fruit de la negligència en la gestió municipal com és el cas ODEMIRA  ens porta a que no hi hagin recursos suficients per a temes tant importants com la generació d’ocupació i les polítiques socials.

En el capítol d’ingressos, la no aprovació del PGOU, el gran fracàs de l’equip de govern, fa que els ingressos per llicències d’obres i construccions siguen pràcticament nuls ( 24000 €) .
La baixada del IAE demostra que les polítiques empresarials, d’emprenedors, d’inversions productives  i d’ocupació que ha portat a terme l’equip de govern no han existit.

Les despeses reflexen el poc interés del partit popular en matèries com la promoció social on el pressupost serà insuficient per cobrir totes les necessitats. En promoció econòmica la quantitat de 60 000 € és ridícula per fer front a la necessitat d’unes polítiques de creació d’ocupació.
En Educació continuem sense tenir ajudes directes a les famílies en temes tant importants com beques menjador, llibres, viatges, guarderies etc. Ridícula l’aportació del pressupost a Joventut 15000 €. No es fan polítiques de joventut, no s’ha apostat mai per este tema ni pel de participació ciutadana on es destinen només 2300 € que mai es gasten.

Una vegada més totes les inversions previstes es faran en operacions de crèdit. Estes inversions són inversions que no destinen diners ni per a l’arranjament dels camins rurals ni per a la rehabilitació dels edificis de titularitat municipal com l’antic centre de salud, l’edifici dels bombers, el de la plaça Dr. Pera i altres que es podrien rehabilitar per cobrir les necessitats de les diverses associacions i entitats que ho sol·liciten.

En conclusió el grup socialista a l’Ajuntament considera que després de 24 anys governant el Partit Popular a Benicarló ens han portat a una situació on s’aproven uns pressupostos que no generen cap il·lusió ni que porten cap progrés al nostre poble, uns pressupostos de “subsistència” fets per un govern de subsistència.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *