MIRALLES APOSTA PER POLÍTIQUES REALS QUE IMPULSEN EL TURISME A BENICARLÓ

La portaveu socialista afirma que el tancament durant 20 dies de la Tourist Info desatén als nostres turistes»

of turisme
El PSPV-PSOE de Benicarló ha lamentat la caiguda en picat en el nombre de visites a l’oficina de turisme de la localitat després de mantenir-la tancada durant 22 dies el passat mes d’octubre. En concret, les oficines han estat sense servei entre el 6 i el 26 d’octubre, coincidint amb el Pont d’Octubre i la celebració de les Jornades Gastronòmiques del Polp.

El tancament del servei d’informació turística ha provocat un descens considerable en el nombre d’atencions a turistes respecte a altres mesos. Així es desprèn de les dades oficials facilitades per la pròpia oficina de turisme. En concret, durant octubre s’han comptabilitzat 343 visites de turistes sol•licitant informació, molt lluny de les 800 per mitjana que es registra al mes d’octubre dels altres anys.
La portaveu socialista Xaro Miralles ha lamentat la política turística de l’Ajuntament de Benicarló en desatendre a un sector clau per al nostre municipi. Miralles ha afirmat que «són necessàries mesures per impulsar i atraure turisme a la nostra localitat, i lluny d’això el PP es dedica a tancar les oficines que informen sobre què fer, què visitar o on degustar la nostra típica gastronomia».
Miralles ha recalcat que els negocis locals relacionats amb el sector turístic necessiten mesures reals de suport i impuls, i una d’elles és mantenir oberta tot l’any la Tourist-Info en comptes de tancar-la quan coincideix amb esdeveniments que atreuen a nombrosos visitants, com el pont del 9 d´Octubre o les jornades gastronòmiques.
La portaveu del PSPV considera que “resulta contradictori gastar diners a promocionar la nostra gastronomia si no hi ha una oficina que informi d’aquestes iniciatives”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *