El Grup municipal socialista assistirà a la concentració convocada per l’ALA amb el lema “ Demà pots ser tu l’agredit”.

 

El Grup municipal socialista assistirà demà a la concentració silenciosa davant de l’Ajuntament de Benicarló convocada per l’ALA amb el lema “ Demà pots ser tu l’agredit”.

 

Considerem que els fets produïts el passat diumenge on una parella de llauradors majors de Benicarló van ser agredits violentament ha estat la gota que ha fet vessar el got.

 

El camp benicarlando pateix des de fa molt de temps els robatoris de forma continuada, no entenem per tant les declaracions posteriors a la passada Junta de Seguretat del 18 de febrer on tant el Alcalde com el Subdelegat del govern parlaven d’una baixada dels actes delictius al camp benicarlando.

 

L’alarma social i la sensació d’inseguretat entre els benicarlandos, llauradors o no, ha crescut per les agressions i robatoris. Per això des del Grup Municipal Socialista demanem més vigilància policial al camp sobre tot per la nit que és quan es produeixen els delictes., augmentar les forces de seguretat i coordinar les diferents policies.

 

Des del Consell Agrari municipal es venen reivindicant aquestes accions que de moment l’equip de govern municipal no ha donat resposta.

 

Una vegada més es demostra la ineficàcia i la falta de gestió de les Regidories de governació, i agricultura i la falta de lideratge de l’Alcalde per solucionar un dels problemes més greus de la nostra ciutat..

 

Xaro Miralles Ferrando

Portaveu del grup municipal socialista

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *