La diputada autonòmica María José Salvador denúncia la falta de pagament de la Generalitat per ajudes a la vivenda

Avui Mª José Salvador, Diputada Autonòmica portaveu de vivenda ha estat a Benicarló amb el grup municipal socialista donant una roda de premsa per informar del deute de la Generalitat Valenciana a la nostra comarca, en el xec vivenda, subvenció al lloguer d’habitatges i ajudes a la rehabilitació.

Salvador ha informat que des de l’any 2009 la Conselleria no paga cap ajuda i ha demanat la dimissió de la Consellera Bonig per la seua incompetència i inactivitat  i el deute en les famílies que en el seu dia van confiar de bona fe en la Generalitat Valenciana per accedir a un habitatge i ara es troben amb l’impagament d’estes ajudes per part del govern autonòmic.

Concretament a Benicarló, el deute ascendeix a 11.280 €, en concepte de xec habitatge. En matèria de lloguer a 25.769,50 i en concepte d’ajudes a la rehabilitació 83.260 €. En total 120.000 € que es deuen a famílies benicarlandes i que no s’han pagat. A la comarca aquest deute puja a 3 milions d’euros, afectant a 343 famílies.

La plataforma d’afectats per impagament d’ajudes a l’habitatge, va presentar queixes tant a la Sindicatura de greuges com a la Sindicatura de comptes, que han emés informes favorables a la plataforma.

El PSPV-PSOE demana dotar de reconeiximent contable aquest deute, establir un calendari de pagaments raonable per abonar als ciutadans la quantitat deguda i abonar aquesta quantitat a través del Fons de Liquiditat Autonòmic.

Foto: Benicarló al dia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *