Roda de premsa. El senador Enrique Navarro analitza els Pressupostos Generals de l’Estat, a la província de Castelló.

Enrique Navarro va comparar tota la inversió en infraestructures a la Comunitat Valenciana, 53,57 milions d’euros, amb la de Galícia, que superava els 1000 milions, per concloure que el PP, quan vol, si que trobe diners per invertir.

Al pressupost de l’any vinent apareixen només 5,24 milions per la variant de la N340 Peníscola-Benicarló-Vinaròs, quedant-se sense dotació actuacions importants com el control de la regressió a la Costa Nord de Benicarló o el Passeig Marítim Sud.

Altres inversions sense dotació són el corredor mediterrani, la carretera 232 de Saragossa a la costa, o les rodalies per la nostra comarca, pendents d’un estudi de viabilitat econòmica que és de suposar que acabarà per desestimar l’actuació.

També desapareixen les ajudes per manteniment de platges i per regenerar-les després d’un temporal, quantia que tindran que afrontar els ajuntaments en solitari.

Totes aquestes inversions han estat reclamades en les esmenes del grup socialista i rebutjades, fins i tot pels diputats del PP de la província de Castelló, raó per la que, ara que els pressupostos passen al Senat, Enrique Navarro demana als senadors populars de Castelló sensibilitat per arribar a acords.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *