Roda de premsa. La diputada Susana Ros analitza el primer any de Mariano Rajoy.

Roda de premsa a la seu del PSPV de Benicarló. La diputada al Congrés Susana Ros analitza el primer any de Mariano Rajoy.

Un any d’enganys per als ciutadans en el que el primer que va fer Rajoy és pujar els impostos, més IRPF, més IBI, congelació del salari mínim, més IVA, copagament sanitari, paralització de la llei de dependència, llum i gas més cars, al mateix temps que s’aprovava una amnistia fiscal pels defraudadors.

 

El PP ha desmantellat la sanitat pública i gratuïta per convertir-la en un negoci. La mateixa sort que corre l’àmbit educatiu amb 5700 milions d’euros de retallades, final de beques menjador, de transport escolar, del plan d’escoles de 0 a 3, …

A la província més de 4000 dependents deixaran de tenir reconegut aquest dret per la paralització de la llei de dependència, a més 4300 dependents han vist rebaixades les seves prestacions i 1800 cuidadors de província han deixat d’estar dins del règim de la seguretat social.

L’atur es situa al voltant del 30% a la província, però el plan prepara (l’ajuda de 400€) s’acaba al més de febrer i als joves se’ls pot acomiadar sense indemnitzar, desapareixent els incentius per la seva contractació a mateix temps que s’elimina renda bàsica d’emancipació.

Fins i tot els pensionistes amb la pujada d’impostos i taxes i el copagament perdran poder adquisitiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *