El president del Govern, Pedro Sánchez, visita les zones de Benicarló afectades per la Borrasca Glòria

Pedro Sánchez va visitar Benicarló el passat dissabte per tal de veure en persona una de les zones més afectades per la borrasca Glòria. El president es va comprometre a agilitar al màxim les línies d’ajudes per a intentar tornar a la normalitat el més prompte possible i va instar a aplicar mesures estructurals per a evitar nous desperfectes.

El president del Govern, Pedro Sánchez, va visitar la Mar Xica de Benicarló el passat dissabte, per tal de veure en primera persona els desperfectes materials que ha causat la borrasca Glòria en una de les zones costeres del municipi.

Sánchez es va comprometre a agilitar al màxim les línies d’ajudes i va demanar «la màxima cooperació dels ajuntaments en l’avaluació dels cost dels desperfectes per tal de poder fer arribar els recursos econòmics el més prompte possible».

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, va destacar que «la zona de la costa nord de Benicarló és de gran riquesa paisatgística, però tenim un problema amb els penya-segats, perquè són d’arena i pateixen una gran erosió». Miralles va anunciar que el Servei Provincial de Costes té un projecte per a protegir la zona, i que, segons ha avançat, «ha de sortir prompte a exposició pública». Precisament, l’alcaldessa li va demanar al president del Govern «aquesta actuació el més prompte possible perquè aquesta costa està molt afectada pels temporals».

El president de la Generalitat, Ximo Puig, que va acompanyar el president durant la visita a Benicarló, va recordar que «l’excepcionalitat d’aquest temporal pot convertir-se en permanent, per això a banda de mesures excepcionals, cal aplicar-ne d’estructurals». Puig va reivindicar «dos instruments de protecció com el Pativel i el Patricova».

A més de l’alcaldessa i el president de la Generalitat, el president del Govern va estar acompanyat pel president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *