Xaro Miralles anuncia un Espai de Coworking per als nous emprenedors de Benicarló a les antigues instal·lacions d’AIDIMA

L’alcaldessa de Benicarló i candidata a la reelecció, Xaro Miralles, ha donat a conèixer un dels principals projectes en matèria de foment de l’emprenedoria del Programa de Govern dels socialistes per als pròxims anys: la creació d’un Espai de Coworking dins del nou Espai Empresarial de Benicarló.
A canvi d’una quota inferior a 80€ mensuals, aquelles noves iniciatives empresarials que ho sol·liciten, disposaran durant dos anys d’un espai per a realitzar la seua activitat, amb connexió a Internet, servei de reprografia, sales de reunió, aules de formació, etc. A més a més, comptaran amb formació i assessorament personalitzat i gratuït al llarg d’aquest temps.

«Si volem guanyar en competitivitat, ho farem a través de la incorporació del nou talent que representen els joves» ha apuntat Xaro Miralles, qui ha afegit que «és imprescindible fer un esforç per retenir aquest talent, generant un entorn en què les noves iniciatives empresarials siguen recolzades des d’un principi».
Aquest Espai Empresarial serà possible gràcies al conveni signat per la Conselleria d’Economia Sostenible, de l’Ivace i de l’Ajuntament, que permetrà que l’edifici de les antigues instal·lacions d’AIDIMA, que estava parat des de l’any 2012, torne a ser un edifici viu que contribuirà a dinamitzar l’economia de Benicarló. El contracte de cessió gratuïta tindrà una vigència de deu anys i es podrà prorrogar per períodes de temps d’igual durada, fins al màxim legal de 30 anys.

Actualment s’està treballant en l’ordenança fiscal que regularà la utilització dels espais, així com el plec de condicions per licitar l’empresa que es farà càrrec del funcionament del centre. Per part de la Conselleria, ja s’han fet els treballs de revisió de la instal·lació elèctrica i en breu s’iniciaran les obres estructurals per eliminar les filtracions d’aigua que pateix l’estructura.

L’Espai Empresarial de Benicarló té com a objectiu impulsar i afavorir la creació d’empreses que desenvolupen activitats en sectors estratègics i/o tinguen un component diferenciador i innovador a Benicarló i a la comarca.

Entre els avantatges que el Centre aporta a les empreses instal·lades, podem destacar el suport, orientació i assessorament tècnic durant tot el seu desenvolupament, amb la finalitat d’aconseguir l’èxit empresarial.

https://www.facebook.com/notes/pspv-psoe-benicarl%C3%B3/xaro-miralles-anuncia-un-espai-de-coworking-per-als-nous-emprenedors-de-benicarl/1243968409112240/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *