Presentació de la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana i la seua marca «L’Exquisit Mediterrani»

#Benicarló s’incorpora a la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana i la seua marca ‘L’ Exquisit Mediterrani’, amb l’objectiu d’impulsar la gastronomia i el turisme a la ciutat i, especialment, la Festa de la #Carxofa.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, ha estat en l’acte on es sol·licita l’adhesió a la iniciativa: «si hi ha algun municipi de les comarques més properes on s’ha treballat la potencialitat de la gastronomia, aquest és Benicarló, i és per això que és molt important per a la nostra ciutat alinear-nos amb la nova estratègia gastroturística engegada des de Turisme de la Comunitat Valenciana, perquè estem segurs que ens aportarà valor a la nostra gastronomia i posarà de relleu la qualitat extraordinària del nostre territori».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *