Anunci de la Carxofa d’Or 2019

Avui hem conegut el nom dels guardonats amb la Carxofa d’Or de 2019: els productors i comerciants que treballen amb carxofa de Denominació d’Origen de Benicarló. Així ho han anunciat l’alcaldessa, Xaro Miralles, i el regidor d’Agricultura, Domingo Roca: persones i entitats que des del naixement de la Festa de la Carxofa han treballat perquè el producte estrella de l’horta benicarlanda mantinga la seua qualitat com a producte amb denominació d’origen.

Benicarló; Roda de premsa per anunciar la Carxofa d’Or 2019 11-12-2018

🗣 «Enguany, hem apostat per homenatjar als responsables de què la carxofa siga un producte amb denominació d’origen. Sense ells no seria possible tota la repercussió mediàtica que genera aquesta festa» ha explicat l’alcaldessa.

🗣 «Aquest guardó és molt merescut perquè fa molts anys que productors i comerços de Benicarló estan treballant en favor de la carxofa i són ells els que van apostar per aquest producte des del principi», ha destacat Roca, qui també ha anunciat el nom de l’agricultor que rebrà l’homenatge de la ciutat durant la Festa de la Carxofa: Francisco Querol Foix.

👨‍🍳👨‍🍳 I els germans Torres (del programa ‘Torres en la cocina’ de RTVE) cuinaran carxofa a Benicarló! El seu show cooking serà un dels plats forts de la programació de 2019. Esteu atents que prompte coneixerem totes les activitats!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *