Benicarló fomenta la formació per a l’ocupació i l’aprenentatge de disciplines audiovisuals

Avui s’ha presentat la nova edició de Forma’t!, en la qual s’ofereixen deu cursos i tallers gratuïts de temàtiques diverses. L’oferta formativa està orientada cap al foment de l’ocupació a persones aturades i a la iniciació en diferents disciplines del món audiovisual per als joves.

Benicarló; roda de premsa de la Regidoria de Promoció Econòmica 23-10-2018

El regidor de promoció econòmica, Román Sánchez, i la regidora de Joventut, Susana Pérez, han presentat avui l’oferta formativa per a l’últim trimestre de l’any. Aquesta s’emmarca dins del programa Forma’t!, en el qual participen ambdues regidores per tal d’oferir formació gratuïta a aquelles persones en situació d’atur però també als joves amb inquietuds diverses.

Així, des de promoció econòmica s’oferirà novament el curs de l’Acceleradora d’ocupació, dins de la qual es formarà als participants en la cerca d’ocupació. Altres cursos per a persones aturades o en procés de millora d’ocupació són el de «Formació bàsica: Higiene alimentària, manipulació d’aliments i gestió d’al·lergògens» i «Prevenció de Riscos Laborals». També s’impartiran dos tallers de «Tècniques per a parlar en públic» i un altre anomenat «Mou-te en les xarxes socials i crea la teua marca personal». Per a aquells que desitgen potenciar les seues iniciatives empresarials o projectes professionals, es realitzarà una jornada de coaching.

Pel que fa als cursos programats per la regidoria de Joventut, s’han seleccionat atenent a la demanda realitzada pels joves benicarlandos. Així, s’han preparat dos cursos per a aquells que tinguen inquietuds pel món audiovisual: «Retoc fotogràfic» i «Curtmetratge per a joves». Els joves també podran formar-se en un curs de manipulació d’aliments així com en un altre destinat a formar-se en associacionisme i voluntariat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *