La rotonda de la CV-135 començarà a construir-se a principis de setembre

Ahir finalitzaven les Festes Patronals… I avui, de nou a la feina! Aquest matí, l’alcaldessa de #Benicarló, Xaro Miralles, s’ha reunit amb la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i amb el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, Carlos Domingo Soler, per inaugurar les obres del projecte de la rotonda entre la N-340a i la CV-135, un projecte finançat per la Generalitat Valenciana amb una inversió de 280.000 euros que es considera prioritari: les obres començaran a principis del pròxim mes de setembre.

«És el primer pas per a convertir la N-340a en un bulevard», ha afirmat Miralles, qui ha destacat que amb aquestes obres «disminuirà la perillositat d’aquest punt neuràlgic d’entrada al municipi, serà possible que la gent creue a peu la via i disminuirà la velocitat del trànsit».

Més info aquí: https://bit.ly/2MDh7ck

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *