El taller d’ocupació ‘T’avalem, Benicarló en Verd’ condiciona els 3.570 metres quadrats del Jardí de la Mar

Avui s’ha donat per finalitzat el taller d’ocupació »T’avalem. Benicarló en verd’, que ha format en jardineria, durant un any, a deu joves entre 16 i 30 anys. L’alcaldessa de #Benicarló, Xaro Miralles, el director territorial del GVA Servef, José Vicente Andrés Peñarroja, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez Mateu, han participat avui en la cloenda, on s’ha lliurat als alumnes el certificat de professionalitat de nivell 1 d’«Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria» i el certificat de professionalitat de nivell 2 d’«Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes».

El Jardí de la Mar té una extensió de 3.570 metres quadrats, que els alumnes del taller d’ocupació han poblat amb 2.000 plantes i 1.000 metres de gespa. S’han instal·lat 1.840 metres de reg per degoteig i 71 difusors, però com afirmava Orero, «el més important és que aquest jardí és una manera de fer vore el que els alumnes són capaços de fer, amb un poc de formació i molta implicació».

La cloenda d’aquest taller no implica que es deixe de treballar pels joves de la ciutat: l’Ajuntament contractarà 22 joves menors de 30 anys que prestaran serveis en diferents departaments municipals al llarg d’un any, en una iniciativa que arriba gràcies al programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana. Cal destacar, a més, la col·laboració de la Brigada d’Obres amb els contractats dels programes d’ocupació d’aturats de més de 30 anys i de llarga durada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *