Benicarló posa a punt les platges de cara a la temporada d’estiu

El nou vehicle adquirit recentment per la Regidoria d’Obres i Serveis ha iniciat ja els treballs de condicionament de les platges de la població. El regidor de l’àrea, Ilde Añó, ha avançat que «pràcticament ja estan preparades les contractacions de quatre operaris perquè aquesta mateixa setmana puguen estar treballant en el condicionament de les platges».

La regidora de Turisme, Rosana Marza Caldes, s’ha mostrat satisfeta per la renovació de les banderes blaves a les platges del Morrongo i la Caracola i ha recordat que «una de les exigències per a la concessió de les banderes és la no presència de gossos, per la qual cosa hem cregut oportú habilitar una platja alternativa per a gossos».

Més informació a https://bit.ly/2Ko9BfR

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *