El programa ‘Forma’t’ ofereix un ampli ventall de cursos per aquest trimestre

L’oferta de cursos impulsada per les àrees de Promoció Econòmica, Joventut i Comerç planteja 14 diferents alternatives de formació per als mesos d’abril, maig i juny. Els cursos, canalitzats a través del programa Forma’t i orientats a la inserció laboral, abasten tant les necessitats formatives dels joves com de la ciutadania en general.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez i la regidora de Joventut, Susanna Pérez, han presentat l’oferta formativa que ofereix l’Ajuntament per al segon trimestre de l’any. Els diferents cursos es canalitzen a través del programa ‘Forma’t’ , dissenyat per tal d’unificar les alternatives de formació de les diferents àrees municipals i facilitar als ciutadans l’accés a tota la informació sobre els cursos i les opcions d’ocupació laboral existents.

El trimestre que ara s’obri llança una oferta de formació conjunta orientada tant a joves menors de 30 anys com als ciutadans en general que busquen treball.

Entre l’àmplia oferta per a joves, destaquen, per les possibilitats d’inserció laboral que plantegen, els cursos d’anglès orientats al turisme i l’hostaleria i el curs de monitor educatiu infantil i juvenil de temps lliure. A més, la Regidoria de Joventut proposa un ampli ventall de cursos enfocats al teixit associatiu, a la recerca d’ocupació i a millorar la intel·ligència i les aptituds personals i de relació social.

Pel que fa als cursos orientats al public en general, s’enfoquen a l’accés al mercat de turisme, tant des de l’emprenedoria com la cerca d’ocupació, a la utilització d’Internet i el telèfon mòbil per a buscar treball i a l’aplicació positiva de les emocions per a millorar la confiança i ampliar les possibilitats laborals. A més, s’ha programat un curs d’higiene alimentària, manipulació d’aliments i gestió d’al·lèrgens.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha subratllat que l’àmplia oferta de cursos per al trimestre «és un instrument que impulsa la formació com a eina fonamental per a la recerca de treball».

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (Cambra Agrària. c. de César Cataldo, 2).

Consulteu aquí tota la informació sobre els cursos.

    Deja un comentario

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *