Esports inverteix 60.000 euros en la millora del Pavelló Poliesportiu

La pista exterior semicoberta del Pavelló Poliesportiu Municipal ja llueix un nou paviment adaptat a tots els usos del recinte i s’han traçat pistes reglamentàries per a la pràctica de l’handbol, el futbol sala i el mini-bàsquet. La inversió total dels treballs, juntament amb la renovació del tatami i part de la il·luminació interior, ha estat de vora 60.000 euros.

Els treballs de millora de la pista exterior semicoberta del Pavelló Poliesportiu han finalitzat aquesta setmana i han deixat la pista en perfectes condicions per a la pràctica de les diferents modalitats esportives. El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha explicat que «les millores donen resposta a les demandes de les entitats esportives i als múltiples usos extraesportius a què es dedica el recinte». Flos ha detallat que «el paviment es trobava molt desgastat per l’ús i requeria d’un canvi».

L’elecció del nou paviment «no ha sigut gens fàcil», en paraules del regidor, que ha reconegut que «hem hagut d’optar per un material que s’adaptés tant a les activitats esportives com als usos com a recinte firal, espai de concerts o de gales festives». En aquest sentit, Flos ha explicat que «la rugositat i adherència del material escollit el fan ideal per a la pràctica esportiva, mentre que la seua duresa permet que la pista es dedique també a altres usos».

El canvi del paviment s’ha aprofitat també per a traçar noves pistes reglamentàries de 20x40m que discorren transversalment. La nova ordenació del traçat de la pista permetrà la pràctica del futbol sala i l’handbol i pròximament s’habilitaran porteries per a la pràctica dels dos esports.

Paral·lelament a aquests treballs, s’han sanejat les columnes perimetrals que suporten el sostre i s’ha habilitat un nou joc de cistelles per a la pràctica del mini-bàsquet. Pel que fa altres actuacions relacionades amb el Pavelló, desataca també el canvi del tatami i de la il·luminació de la pista central. En total, l’Ajuntament ha invertit quasi 60.000 euros.

Carlos Flos ha avançat que, amb càrrec al pressupost de 2017, es rehabilitarà la pista esportiva del carrer de la Pau, que durant alguns anys ha servit de solar per a les instal·lacions provisionals del CEIP Ángel Esteban. «Una pista -ha dit Flos- que es troba molt deteriorada i necessitarà una reforma integral per a rehabilitar-la».

    Deja un comentario

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *