Xaro Miralles denuncia electoralisme en les obres del Passeig Sud

comisariaAhir dilluns estava prevista la visita del delegat del govern a la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano, acompanyat del Conseller d’infraestructures i altres autoritats, a fer-se la foto a les obres del passeig sud. Serafín Castellano, va ser el que al 2008 va anunciar que Benicarló tendria una de les dues Comissaries de policia autonòmica de la província de Castelló ( Valld’Alba que sí que es va fer i Benicarló que encara l’esperem) i que va portar una maqueta per fer-se la foto.

Finalment el que va venir va ser el Director General de Costes Pablo Saavedra acompanyat pel Subdelegat del govern David Barelles. Venen a Benicarló presumint d’una obra que NO PAGARÀ EL MINISTERI, una obra finançada per l’Ajuntament a càrrec del Pla de Competitivitat Turística otorgat al 2010 pel govern socialista als municipis de Benicarló Peñíscola dotat en 2.300.000 € basat en el producte nàutic.

Una obra que hagués tingut que pagar el Ministeri (com ho ha fet a Benicàssim i Vinaròs), des de la platja del Morrongo fins a la Caracola i que està basada en un projecte aprovat al 2006 quan a Benicarló va governar el PSPV-PSOE. Cal recordar que aquest passeig forma part del PAI Solaes del qual els veïns pagaren les costes d’urbanització, sent el ministeri el que té l’obligació de fer-se càrrec de les obres del passeig. Cal recordar també que els terrenys fins a La Caracola estàn expropiats i inscrits al registre de la propietat a nom de l’ Ajuntament de Benicarló. Només falta la voluntad política de fer-lo.

Les obres actuals que res tenen que vore en el projecte inicial mencionat, només contemplen

l’actuació fins el Parador i van a càrrec del Pla de Competitivitat, finançat per la Generalitat, Turespaña i els ajuntaments de Benicarló i Peñíscola.

Una obra plena d’irregularitats a l’hora de l’adjudicació, que costa casi un milió d’€ i que no s’ha tret a licitació pública per part de l’Ajuntament de Benicarló tal com obliga el conveni signat entre el Ministeri i l’Ajuntament.

Avui venen a fer-se la foto però no visitaran ni a les persones que no podran treballar esta setmana santa per unes obres que van començar tard, ni als empresaris perjudicats.

Ens hagués agradat que haguèssen vingut a visitar la Comisaria de policia autonòmica, la carretera de Peñíscola, les obres de remodelació dels instituts, l’edifici de la Escola Oficial d’idiomes,l’estació d’autobusos, l’ampliació del port i tantes i tantes promeses incumplides per part del govern del Partit Popular.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *