Presentada la llista electoral per a les eleccions del 26 de maig

El PSPV-PSOE de Benicarló ha presentat, aquest dimecres 3 d’abril, la llista electoral que acompanyarà Xaro Miralles en les eleccions del 26 de maig, de cara a revalidar l’alcaldia de la ciutat.

L’Agrupació Socialista de Benicarló va ratificar i donar suport a la candidatura per a les municipals en l’assemblea celebrada uns dies abans. La llista encapçalada per l’actual alcaldessa, Xaro Miralles, combina l’equilibri entre la trajectòria consolidada i l’experiència en la gestió de la cap de llista, i d’altres destacats regidors que han treballat, en aquests quatre últims anys, en les àrees de major pes específic del consistori, amb la renovació i joventut de les cares noves que entren en la candidatura.

Les noves incorporacions de la llista socialista, són persones destacades en l’àmbit de la cultura benicarlanda com Pedro Manchón Pau, que ocuparà el tercer lloc; Gemma Cerdà, mestra preocupada sempre per la inclusió social, que ha treballat i s’ha format per assolir l’èxit educatiu dels seus alumnes i que ocuparà el quart lloc; Isabel Cardona Ferragut (membre de l’Executiva Local), Llicenciada en dret, procuradora dels tribunals i mediadora, que ocupa el setè lloc. Clara Cid, farmacèutica, Fernando Jovaní professor d’educació física i preparador físic, i Inmaculada Díaz, llauradora i responsable de la junta de dones de La Unió van els tres com a independents, en els llocs vuitè, novè i desè, respectivament. Tanca la llista d’incorporacions, en els llocs de sortida, també com a independent, Alícia Fuster Camós, jove mestra d’educació especial i molt vinculada a les falles de la nostra ciutat.Amb aquestes, l’Agrupació Socialista pretén una obertura en la gestió municipal de Benicarló basada en el contacte permanent amb les persones.

Persones formades i de contrastada trajectòria en la seua vida profesional. L’objectiu comú serà, per tant, treballar per Benicarló i els interessos generals de tots els seus veïns.Tot això aportarà una nova visió que sens dubte complementarà perfectament la tasca dels actuals integrants de l’equip de govern i que són Ilde Añó, qui acumula una àmplia experiència en diverses àrees municipals com Brigada d’Obres i Festes i Falles; Carlos Flos, que ha treballat en Hisenda i Esports; Román Sánchez, que ha exercit tasques en les àrees de Promoció Econòmica i Ocupació, i Contractació; i Filo Agut en l’àrea de Serveis Socials OACSE.

Els socialistes comptem amb un equip sòlid, cohesionat i amb molta experiència en la gestió municipal, i ara és temps de seguir treballant, de refermar el govern municipal i d’aconseguir un suport més gran que el que vam obtenir en les eleccions de 2015 per a poder evitar pactes amb altres forces polítiques.

Noves idees per a nous temps i una aposta per l’obertura a la societat benicarlanda de la gestió municipal.La llista amb la qual el PSPV-PSOE de Benicarló concorrerà a les eleccions municipals serà la següent:

1.- Xaro Miralles Ferrando.

2.- Ildefons Añó Lores.

3.- Pedro Manchón Pau. (Independent)

4.- Gemma Cerdà Muñoz. (Independent)

5.- Carlos Flos Fresquet.

6.- Román Sánchez Mateu.

7.- Isabel Cardona Ferragut.

8.- Clara Cid Blasco. (Independent)

9.- Fernando Jovaní Diago. (Independent)

10.- Maria Immaculada Díaz Ruiz. (Independent)

11.- Filo Agut Barceló.

12.- Alícia Fuster Camós. (Independent)

13.- Raúl García Grau.

14.- Vicente Gimeno Broch.

15.- Julia Rodríguez Ruiz.

16.- Mònica Gómez Ruiz.

17.- Joaquín Bayarri Sánchez.

18.- Carmen J. Fernández López.

19.- Ismael El Ghayat Sánchez.

20.- Maria Àngels Romero Gadea.

21.- Domingo Roca Prats.

SUPLENTS

S1.- Vicente Piñana Penya.

S2.- José A. Sánchez Martí.

Una candidatura paritària, de persones preparades i compromeses, amb la qual segur que obtindrem els resultats que ens permetran revalidar l’alcaldia de la ciutat i continuar transformant Benicarló.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *