L’autobús que connectarà Benicarló, Vinaròs i Peníscola enllaçarà amb l’estació de tren durant tot l’any

🗣 S’han incorpora així les quatre al·legacions presentades per l’Ajuntament a aquest projecte, com assenyalava l’alcaldessa Xaro Miralles: «el projecte assumeix les quatre al·legacions que vam presentar i permetrà, a més, traslladar algunes parades i crear-ne de noves». Hi haurà canvi de recorregut per la remodelació de l’avinguda de Magallanes (antiga N340):

🚌🚄 Una gran notícia per a millorar la mobilitat de la ciutadania i la connexió de #Benicarló! La Generalitat Valenciana ha aprovat el projecte de servei públic de transport de viatgers que farà possible que l’autobús que connecta Benicarló, Vinaròs i Peníscola enllace amb l’estació de tren durant tot l’any.

🚏 12 autobusos diaris per cada sentit que enllaçaran el centre de Benicarló amb l’estació de tren, tant a l’hivern com a l’estiu, coincidint amb l’ampliació de trens regionals que s’ha posat en marxa recentment.

📌 L’autobús procedent de Vinaròs accedirà a Benicarló a través de la rotonda que es construirà a l’av. del Maestrat (amb camí de Mallols) i continuarà per Jacinto Benavente fins a la plaça de la Constitució. En el sentit contrari, el recorregut serà invers.
📌Es traslladarà la parada de l’av. de Magallanes (a l’alçada de la gasolinera Batra) a l’alçada de c/d’Ulldecona i s’instal·laran noves parades en el número 2 de l’av. de Magallanes (sentit Vinaròs) i en el número 1 de la mateixa via en sentit Peníscola.
📌 Les parades del c/ de Sant Francesc quedaran anul·lades i es traslladaran al número 24 de l’av. del Maestrat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *