Benicarló prepara una ambiciosa programació nadalenca amb decoració i il·luminació renovades

L’Ajuntament de Benicarló ha organitzat una programació de Nadal que omplirà la ciutat d’actes festius des del 5 de desembre fins al 6 de gener. Una major i nova il·luminació de la ciutat, la segona edició de Benicarlàndia i la festa de Cap d’Any encapçalen la programació.

Benicarló; Presentació del programa de Nadal i Reis a Benicarló 03-12-2018

Benicarló ja està preparada per a unes festes de Nadal i Reis amb activitats tant culturals i familiars com esportives. El regidor de Festes, Ilde Añó, ha presentat un avançament de tot el que es durà a terme al voltant de la festivitat de Nadal, una programació que ha incorporat moltes novetats i que el regidor de Festes ha qualificat de «àmplia i destacada, especialment per als més menuts de la casa».

El tret de sortida de la programació de Nadal el donarà l’encesa de l’enllumenat nadalenc, que tindrà lloc dimecres 5 de desembre a les 19.00 hores. L’acte central de l’encesa de l’arbre, que aquest any estarà ubicat a la plaça de Sant Bartomeu, anirà acompanyat d’una cantada de nadales a càrrec de les seccions infantils de la Coral Polifònica Benicarlanda i d’una xocolatada per als assistents. Al mateix temps s’encendran els arbres de Nadal decorats per les associacions locals. «Enguany –ha subratllat Ilde Añó– hem volgut donar un pas més pel que fa a l’enllumenat de Nadal, s’ha canviat la decoració i s’han instal·lat garlandes noves».

La programació nadalenca es complementa, entre d’altres, amb el XIX Cicle de Teatre Familiar, la tradicional arribada del Pare Noel el dia 24 i amb una altra de les atraccions més esperades: la segona edició del renovat parc de Nadal Benicarlàndia, que estarà instal·lat els dies 27, 28, 29 i 30 a la pista annexa coberta del Pavelló Poliesportiu Municipal. Per a Cap d’Any i la nit de Reis, s’ha organitzat l’actuació d’orquestres populars.

Pel que fa a la cavalcada de Reis, la comitiva arribarà el 5 de gener al port de Benicarló i emprendrà el recorregut fins a l’Ajuntament passant per l’avinguda de Méndez Núñez, carrer del Doctor Ferran i passeig de Ferreres Bretó. Aquest any, estarà organitzada per la Junta Local Fallera.

La programació de Nadal i Reis també compta amb altres activitats ja habituals: el Mercat Nadalenc del 8 de desembre, les dos representacions de l’Estel del Collet, els dies 15 i 16 de desembre, la fira de Sant Antoni, programada per a les mateixes dates, i la visita als pessebres de la ciutat el 26 de desembre.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *