Presentació del programa d’Esport Escolar

El programa d’Esport Escolar incorpora cursos de natació a la Piscina Municipal.

Benicarló; Presentació de novetats al programa d’Esport Escolar i presentació de la Campanya d’Esport a Nadal 29-11-2018

L’acord entre l’Ajuntament de Benicarló i l’empresa gestora de la Piscina permetran oferir cursos de natació dins del programa d’Esport Escolar. Enguany hi ha més de 700 xiquets i xiquetes inscrits, que participaran en activitats tant dins com fora dels centres escolars.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha anunciat avui la principal novetat que inclou el programa d’Esport Escolar. Es tracta del programa «Natació a l’escola». Mitjançant aquest, els alumnes dels centres de Benicarló de primaria i secundaria podran gaudir de les instal·lacions de la Piscina Municipal de manera gratuïta dins de l’assignatura d’Educació Física, d’11.00 a 13.00 hores.

«Natació a l’escola» ha sigut possible gràcies a l’acord de l’Ajuntament amb l’empresa gestora de la piscina. Els centres que desitgen fer ús d’aquest servei, tan sols ho hauran de demanar prèviament al Servei Municipal d’Esports. A més, també podran utilitzar el material de natació de la instal·lació.

Respecte a les altres activitats que s’ofereixen dins del programa Esport Escolar, continuen en la línia de les programades en anys anteriors; fins a tretze modalitats esportives com atletisme, handbol, bàsquet, o vela a més de la participació en jornades i competicions regulars dels Jocs Esportius Comarcals Benicarló-Castelló nord. Fins ara, ja són 700 els xiquets i xiquetes inscrits que participen en activitats tan fora com dins dels centres educatius.

Les inscripcions es poden realitzar online al web www.esportsbenicarlo.com durant tot el curs escolar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *