Firma del conveni per a la cessió d’ús de l’Espai Empresarial de Benicarló

🖋️ Aquest matí s’ha fet un pas molt important per tal de dinamitzar el teixit empresarial i emprenedor de #Benicarló i el Baix Maestrat: l’alcaldessa, Xaro Miralles, i el conseller d’Economia de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, han signat l’acta de cessió gratuïta de l’edifici de l’antiga AIDIMA, que feia ja més de 6 anys que estava tancat.

Benicarló; Firma del conveni per a la cessió d’ús de l’Espai Empresarial de Benicarló (les antigues instal.lacions d’Aidima) 19-11-2018

👉 L’objectiu que perseguix tant Ajuntament com Generalitat és millorar l’entorn econòmic de Benicarló i comarca i optimitzar les instal•lacions per la creació d’un Espai de Dinamització Econòmica i Social, com a espai multidisciplinari. Com es farà?

Fomentant l’emprenedoria: l’espai acollirà les activitats d’ ActiBen
Creant un Viver d’empreses, un espai de coworking
Desenvolupant un Observatori econòmic: l’aposta dels departaments de Promoció Econòmica de Benicarló i Vinaròs dins dels projectes Edusi
Implantant programes relacionats amb l’Agència de col•locació municipal, com ara ofertant cursos i tallers.

📋 L’Ajuntament de Benicarló remetrà a l’IVACE durant el primer trimestre de cada any de vigència de l’acord (inicialment, de 10 anys i subjecte a pròrrogues), una memòria anual justificativa de les activitats realitzades en l’immoble.

💼 Felicitem el regidor de #PromocióEconòmica, Román Sánchez Mateu, per la tasca de gestió que ha fet possible aquesta gran oportunitat per a la ciutat. Avui és un dia #històric!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *