Posada en marxa de l’oferta de Rodalies

🚉 Avui s’ha fet realitat una reivindicació històrica del #BaixMaestrat: l’ampliació de serveis de rodalies del nord de #Castelló, des de #Vinaròs, amb la resta de territori. Es tripliquen així les freqüències entre Castelló i les principals ciutats de les comarques de la Plana Alta i el Baix Maestrat al programar una oferta de 24 serveis de dilluns a divendres, 12 per sentit, i 10 el cap de setmana.

🚅 L’alcaldessa de #Benicarló, Xaro Miralles, junt amb alcaldes de les poblacions de la zona, ha agafat el tren de les 9:30 hores del matí cap a Castelló, on s’ha dut a terme l’acte institucional de l’ampliació de les les línies al nord de la província en els nous serveis, acte que ha estat encapçalat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig Ferrer, i el ministre de Foment, Jose Luis Abalos Meco.

🚊 A les 12, la comitiva agafava el tren de tornada, junt amb molts viatgers i viatgeres de la població i la comarca que a partir d’ara, gaudiran d’una major #accessiblitat a través de les comunicacions ferroviàries. Un gran dia!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *