Balanç de les Festes Patronals 2018

Les Festes Patronals de #Benicarló han registrat la millor participació dels últims anys, amb molta gent omplint els carrers de Benicarló i els casals de penyes. I tot, sense diferències remarcables d’incidents respecte de l’any passat.

El regidor de Festes, Ilde Añó, i l’alcaldessa, Xaro Miralles, han fet balanç de les festes de 2018: Añó ha destacat que «aquestes festes han estat un èxit tant per la participació com per l’organització», mentre que Miralles ha atribuït l’elevada participació de benicarlandos i turistes en tots els actes programats i la multitudinària presència de gent al carrer al fet que «hem tret molts actes del programa al carrer que abans es feien en espais tancats».

📌Podeu ampliar aquí https://bit.ly/2LBHrhu la informació!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *