La Confraria de Pescadors de Benicarló es farà càrrec del subministrament de combustible per a les embarcacions de pesca

Gran notícia! La Confraria de Pescadors de #Benicarló es farà càrrec del subministrament de combustible per a les embarcacions de pesca. Així ho ha anunciat aquest matí el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo.

La mesura posa fi a una problemàtica que s’arrossegava des de l’any 2005. L’alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, s’ha mostrat molt satisfeta per l’anunci i ha remarcat que «per fi hem pogut desbloquejar el gran problema que tenien els pescadors i, en uns mesos, el sortidor podrà ser gestionat directament per ells».

Amplieu la informació aquí: https://bit.ly/2IApCBM

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *