La Trail 15k del 20 de maig posarà el punt i final a la quarta edició Circuit de Curses Populars

El regidor d’Esports, Karl Flos Fresquet, ha presentat aquest matí el circuit de la Trail 15 K, una de les proves ja clàssiques del Circuit de Curses Populars. Acompanyat de Jesús Beltran, de la Penya L’arjup, i de Pilar Bayarri, d’ AFIVINA -entitats col·laboradores en l’organització de la prova-, Flos ha explicat que la prova es disputarà diumenge 20 de maig a través d’un trajecte que repetirà el recorregut de l’any anterior, i que portarà els atletes per les partides rurals més emblemàtiques del terme.

La cursa es desenvoluparà per pistes i senderes amb sortida i arribada a Sant Gregori, i discorrerà per paratges com la Tossa, el Rocío, el pinaret o la Basseta», ha explicat. La Trail 15 Kposarà el punt i final a la quarta edició Circuit de Curses Populars.

Més info a https://bit.ly/2rlpLPV i inscripcions fins el 18 de maig a http://hj-crono.es/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *