Comencen els treballs del Jardí de la Mar

Benicarló; visita als treballs que s’estan portant a terme al Jardí de la Mar 22/03/2018

Els alumnes del taller d’ocupació #Benicarló en Verd  ja han començat a treballar en la parcel·la municipal on s’ubicarà el futur Jardí de la Mar. El terreny, de vora 3.000 metres quadrats, es convertirà en una gran zona enjardinada per a ús i gaudi de tota la ciutadania. El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez Mateu, ha visitat els treballs i ha recordat que “el Jardí de la Mar és un projecte que l’Ajuntament s’ha plantejat com una manera de recuperar un espai municipal abandonat i rehabilitar-lo per a l’ús i gaudi de tota la ciutadania”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *