Carlos Flos, elegit secretari local de l’executiva del PSPV-PSOE de Benicarló

La nova executiva potenciarà la posada en valor del partit entre la joventut de la ciutat

Benicarló, 12 d’abril de 2018

Dimecres 11 d’abril, la seu del PSPV-PSOE de Benicarló acollia l’assemblea local de la formació en la qual es van elegir per unanimitat els membres de la nova executiva socialista a la ciutat. Carlos Flos Fresquet, actual regidor d’Hisenda i Esports al consistori benicarlando, va ser escollit secretari general i cap de llista d’aquesta executiva, que renova cares i esforços en vistes a les properes eleccions municipals de 2019.

36564_nLa llista està conformada per J. Vicente Gimeno, com a secretari d’Organització; l’actual alcaldessa de la població, Xaro Miralles, com a secretària de Política Municipal; el regidor de Promoció Econòmica al consistori, Román Sánchez, encapçalant l’àrea d’Acció Electoral; Pepe Sánchez, en l’àrea d’Administració; Isabel Cardona, al front de l’àrea de Formació; Raúl García, com a secretari local de la Casa del Pueblo; Fabián García, en la secretaria general de JSPV; Carmen Fernández com a secretària d’Igualtat; i Ilde Añó, regidor a l’Ajuntament de Festes i Falles i d’Obres i Serveis, encapçalant la vocalia adscrita a Secretaria Política Municipal.

Tal i com detallava el nou secretari local, “la idea de la nova executiva és treballar per a poder enfortir l’agrupació local, obrint més si cap el partit a la societat benicarlanda i a tot aquell simpatitzant que vulga col·laborar o aportar idees”.

Flos també ha assenyalat que un dels objectius immediats que es planteja la renovada executiva és “treballar en l’elaboració de la llista per a les properes eleccions municipals”, i apuntava que “és també objectiu prioritari donar suport a la secció de joventuts socialistes, recentment creada a Benicarló, per tal de posar en valor el partit entre la els joves benicarlandos”.

En l’assemblea també es va dur a terme l’aprovació per unanimitat de la gestió de l’anterior executiva, que ha estat encapçalada per Román Sánchez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *