Presentació de la Fira de productes gastronòmics i de proximitat

Emmarcada dins de la Festa de la Carxofa, aquest dissabte es durà a terme la 3a edició d’aquesta fira ja consolidada com a una de les activitats al voltant dels productes de Benicarló i de la comarca. La fira estarà ubicada a la plaça de la Constitució de 10.00 a 20.00 hores.

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Turisme i amb el suport de la Diputació de Castelló a través de «Castelló Ruta del Sabor», ha organitzat la 3a edició de la ja consolidada Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat, que s’emmarca dins de la Festa de la Carxofa per tal de donar-li una major repercussió i atreure més visitants que podran comprar diferents productes.

La regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha declarat que «havíem detectat que els visitants, a banda de consumir els productes gastronòmics aquí, també volien endur-se’ls, així que creiem que aquesta fira, centrada en productes de menjar i de beguda, satisfà aquesta demanda».

La fira ja compta amb l’assistència confirmada de 40 participants, que exposaran tota classe de d’aliments i begudes de proximitat, entre els que es troben olis, vins, embotits, fruites, verdures, melmelades, ostres i productes ecològics i gurmet.

A més, al llarg de la jornada també es duran a terme tallers, xarrades, demostracions de cuina, i espectacles de música i ball per dinamitzar la jornada. Entre d’altres, s’ha programat una xarrada sobre croquetes i un taller de cocteleria a càrrec de Toni Cortés, escollit recentment com a millor bàrman d’Espanya.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *