Agost arriba carregat d’activitats de carrer per a públic familiar

La Regidoria de Comerç i Turisme programa una intensa activitat als carrers de Benicarló per al mes d’agost. Una fira infantil, cinema a la fresca, rutes guiades pel port, espectacles de circ i comerç al carrer conformen les principals cites de la proposta.

La regidora de Comerç i Turisme, Rosana Marzá, ha presentat aquest matí la programació que s’ha preparat des del departament que encapçala per al mes d’agost. Marzà ha assenyalat que «es tracta d’activitats totalment gratuïtes que tindran lloc als carrers de la ciutat» i que «estan pensades per a un públic essencialment familiar».

Des d’aquesta perspectiva, continua la programació d’espectacles dins del programa «La mar de circ», que comptarà amb dos noves representacions els divendres 4 i 11 d’agost. Els espectacles tindran lloc a les 20.00 hores a la plaça dels Mestres del Temple i estaran protagonitzats per malabaristes i acròbates de consolidada trajectòria en el món del circ.

La regidora ha anunciat també la projecció de les pel·lícules Angry Birds, Animales fantástics y dónde encontrarlos, i Mañana empieza todo, dins del cicle «Cinema a la Fresca», que també tindrà lloc a la plaça dels Mestres del Temple els dijous dies 3, 10, i 17 d’agost. Les cintes programades toquen temes i arguments orientats a públic familiar de qualsevol edat.

També hi ha activitats pensades específicament per als més menuts, entre les que destaca la Fira Pirata, que s’instal·larà del 3 al 6 d’agost a l’avinguda del Marqués de Benicarló a partir de les 18.00 hores fins a la mitjanit. La regidora de Turisme ha avançat que es tracta d’una activitat on «hi haurà un ampli ventall d’alternatives de diversió per al públic infantil», com espectacles de titelles, tallers o un photocall infantil.

Els qui vulguen descobrir el port de Benicarló i conèixer de prop el treball a la mar, tenen una oportunitat perfecta per a fer-ho. Es tracta de La Ruta dels Pescadors, que tindrà lloc els dimecres del mes d’agost (excepte la setmana de Festes) i els divendres de setembre. Aquest circuit recorrerà el recinte portuari i estarà guiat i explicat pels qui millor coneixen el tema: els propis mariners benicarlandos.

El programa d’activitats de la Regidoria de Comerç i Turisme per al mes d’agost es completa amb una nova edició del Comerç al Carrer, amb una àmplia oferta de roba, sabates, i complements. La jornada tindrà lloc diumenge dia 6 als carrers Major i de Sant Joan.

La proposta d’activitats és complementària d’alternatives culturals com el Cicle Internacional d’Orgue i els concerts integrats en els concerts «A l’horabaixa», que correran paral·leles a les activitats presentades avui.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *