Torna el Circuit de Curses Populars de Benicarló

La Regidoria d’Esports tornarà a apostar fort aquesta temporada pel Circuit de Curses Populars i ha presentat diverses novetats. Des d’avui, 11 d’agost, estan obertes les inscripcions per a les sis curses que integren el circuit, que començarà el 23 de setembre amb el 5k nocturn.

L’èxit de les tres anteriors edicions del Circuit de Curses Populars ha portat la Regidoria d’Esports a apostar de nou per aquest format que aglutina totes les curses populars que s’organitzen a Benicarló durant l’any. Així ho ha confirmat el regidor d’Esports, Carlos Flos, acompanyat dels representants d’algunes de les entitats que col·laboren en l’organització de les proves: Gerardo Serrat, del Club d’Atletisme Baix Maestrat; Julio Sánchez, del Club Triatló Basiliscus i Eloy Cerdá, vicepresident de la Penya l’Arjup. «L’èxit de participació i d’organització dels tres anys anteriors ens ha convidat a reprendre amb ganes aquesta quarta edició, animant a competir als esportistes no federats», ha dit el regidor. Sobre la passada edició, Flos ha destacat que hi van ser més de 2.400 persones les que van participar en tots els circuits i ha agraït «el bon treball que fan des de les entitats col·laboradores, la Policia Local i la Brigada d’Obres i Serveis».

Respecte a la primera cursa del 5k nocturn, la novetat més destacada és la reubicació de la prova en el calendari, que s’avança tres setmanes per a facilitar una major participació. També s’ha pensat en els més menuts i per això s’han inclòs diverses categories infantils, a més de la possibilitat de fer la cursa en patins (amb el circuit de 5 kilòmetres complet per als adults i reduït per als menuts). Cal recordar que per a la classificació del Circuit de Curses Populars només computarà la modalitat a peu.

La Sant Silvestre de Benicarló celebra aquest any el 40 aniversari, motiu pel qual s’espera poder oferir algun acte especial el 31 de desembre, data de la prova. La resta del calendari el completaran la Runbike (29 d’octubre), la Mitja Marató (11 de febrer), el 10k (8 d’abril) i la Trail 15km (20 de maig).

Aquesta temporada es tornarà a organitzar la tradicional Mitja Marató, recuperada la temporada passada i emmarcada en la Festa de la Carxofa 2018, amb la voluntat de combinar l’oferta turística amb la gastronòmica i l’esportiva. La prova, que es durà a terme l’11 de febrer, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Peníscola. Com també es va fer la temporada passada, enguany també es premiarà a totes aquelles persones que completen les sis curses que integren el circuit. A més, com a novetat, també es reconeixerà a la persona més veterana en completar el circuit complet.

Enguany, la Volta a Peu de la Dona surt del Circuit de Curses Populars, amb l’objectiu de donar-li un nou format més adient a la vessant més social i reivindicativa que acompanya a la ja tradicional volta.

Les inscripcions estan obertes des d’avui 11 d’agost, tant per a la cursa del 5k com per al conjunt de totes les proves que integren el circuit. Amb l’objectiu de fomentar al màxim la participació, s’ha repetit el preu de 50 euros que inclou la inscripció per a les sis curses.

El reglament del Circuit, amb el corresponent calendari, així com la informació per a realitzar les inscripcions a totes les proves els podeu consultar a través del web www.hj-crono.es.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *