Roda de Premsa de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles.

Aquesta setmana s’ha traslladat a la GVA Educació i Investigació les demandes que reivindiquen els centres d’educació secundària de la ciutat i que formaran part del programa #Edificant. Les actuacions se centren en la millora de l’accessibilitat, l’eficiència energètica i l’adaptació a les necessitats dels programes educatius.

La Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Generalitat Valenciana ha confirmat que Benicarló serà una de les tres seccions de l’Escola Oficial d’Idiomes El Maestrat, el que permetrà mantindre l’aulari actual, a més de poder reclamar un augment de l’oferta formativa i dels recursos tècnics i humans.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *