El Pavelló Poliesportiu Municipal estrena tatami

El nou tatami del Pavelló Poliesportiu Municipal permetrà la pràctica segura de les arts marcials i els esports de contacte. El tatami té una superfície de 140 metres quadrats i tres capes de material que asseguren la seua funcionalitat i durabilitat.

«Ara, tenim tatami per a molt temps». Amb aquestes paraules ha resumit el regidor d’Esports, Carlos Flos, les característiques del nou tatami que acaba d’instal·lar-se al Pavelló Poliesportiu Municipal i que millorarà notablement les condicions en què els clubs d’arts marcials i esports de contacte de Benicarló realitzaven fins ara els seus entrenaments i escoles formatives.

El regidor ha explicat que el nou tatami «incorpora una coberta de la màxima qualitat i tres capes de materials que garanteixen la seua fiabilitat i durabilitat». Flos ha recordat que «l’anterior tatami tenia molts anys i estava més que amortitzat», i ha animat als clubs «a fer ús i gaudir de la pràctica dels esports de contacte sobre aquest nou tatami de 140 metres quadrats».

La presentació de la nova instal·lació esportiva ha comptat amb la presència dels presidents del Club de Judo, Ignacio Vicente, de Kick Boxing, Javier Lluch, i de Jiu-Jitsu, Ángel Checa. Els tres representants han coincidit a assenyalar «l’òptima qualitat del tatami» i han agraït «l’esforç que ha fet l’Ajuntament per a dotar el Pavelló d’aquesta nova àrea per a la pràctica de l’esport».

Els presidents dels tres clubs han incidit també en què «el nou tatami és tan necessari com el nostre esforç per a promocionar aquestes disciplines minoritàries» i s’han mostrat convençuts que aquest espai «contribuirà a la popularització i difusió del judo, el jiu-jitsu i el kick boxing a Benicarló».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *